Välj en sida

För det mesta tycker jag att dagarna går för fort och att jag inte hinner ens hälften av vad jag skulle vilja. Men av någon anledning är den här lördagen raka motsatsen.

Jag har varit på promenad och cykeltur med lillebror i solskenet, lånat mormors bil och hämtat tennisbrorsan från träningen, Mats har spelat och vunnit hemmamatch, lekkompis har varit här, kompanjonens sambo och son har varit på besök och ätit lunch. Jag har varit på stan och köpt presenter och unnat mig nya teckningsprylar, varit på ICA och handlat god mat, fikat, letat roliga recept i nya kokboken, skjutsat storebror till lekkompis nummer två, ätit lördagsgodis i soffan, gosat och busat med gladaste bebisen… och suttit en lång stund och kluddat i mitt nya skissblock. Nu sitter jag och mellanbrorsan och nerdar framför var sin dator.

Inte mycket nytta inser jag nu. Men själen måste ju få sitt.

Share This