Välj en sida

Sitter uppkrupen soffan och myser i mörkret. Om jag hade haft en nyare mobiltelefon med blixt, som till exempelvis en iphone 4, vilket jag inte har för att Comviq.se inte har fått in några leveranser och de inte heller kan lämna besked om när och jag bytte över från Telia till Tele2 och vill därför köpa telefonen utan abonnemang för att slippa extra månadskostnad. Var var jag? Jo OM jag nu haft en sådan leksak. Med blixt.

Då hade jag fotat min man och min tre månader unga och alldeles bedårande bebis som för närvarande ligger och snarkar i soffan. Och om Comviq verkligen haft telefoner att leverera just nu hade detta varit en anledning så god som någon annan att omedelbart gå in och beställa en.

Men nu har de inte det. Puh!

Så jag återgår till att bara njuta av åsynen och ljudet från de tu och surfar vidare med mina surt förvärvade slantar i behåll.

Share This