Välj en sida

Idag har jag haft härlig kvalitetstid med min mamma med gott sällskap av minsta lillebrorsan som nu hunnit bli två månader. Kvalitetstiden bestod av shoppingrunda, lunch, ytterligare shoppingrunda och sedan fika. Hur mysigt som helst. Att minibrorsan dessutom visade sig vara precis lika nöjd som vanligt (om man bortser från lite magknip) gjorde inte dagen mindre mysig!

Men såklart kan man ju vända på steken om man har lite tid över. Det är omöjligt att räkna alla de gånger jag efter tjutande protester fick vända i dörren till Lindex när storebrorsan var liten. Han utvecklade någon slags butikssensor. Och jag sparade förmodligen en och annan krona. Därför kan man ju undra om det verkligen är positivt eller negativt att den här bebisen gillar shoppingrundor.

Beror på hur mycket pengar man har, säger du.

Just idag lite mindre än igår, säger jag då. Men när ska man njuta om inte när man kan?

Share This