Välj en sida

Efter ett par dagar med bärande av lite missnöjd bebis… nej, förlåt vi tar om det där. Efter några dagar av bärande på nöjd bebis (för han har verkat rätt nöjd när man faktiskt burit runt på honom) så var jag idag laddad till tänderna med tålamod. Själv hela dagen med alla tre, och jag såg mig själv gå omkring och bära och vyssja liten bebis samtidigt som de två äldre halvt som halvt har ihjäl varandra. Puh.

Men icke.

Dagen har varit helt fantastisk. Storebrorsorna har varit sams och lillebrorsan har varit helnöjd. Vi har fikat, kollat på film och tagit en promenad. Vi har ägnat stor möda vid att få Levi att le… vilket till slut tog skruv till allas stora lycka. Vi har tagit tiden på hur snabbt vi lastade i diskmaskinen. Vi har pusslat och pussats. Storebrorsan har till och med varit och plockat kantareller med farmor och farfar en stund.

En strålande dag med strålande barn… och det får mig att känna mig som en strålande mamma. Bara en så’n sak.

Share This