Välj en sida

De nyblivna morföräldrarna är på semester. Tyvärr så hann inte lillebror komma innan de for iväg, så de får lite rapporter via mail så länge, tills de kommer hem igen. Idag blev rapporten lite längre än normalt, så jag passar på att låna den till bloggen. Här kommer en liten sammanfattning av Levis femte dag hos oss!

Gokvällens på er!
Den här dagen hörni, har varit full med flyttande hit och dit. Inte kunde jag väl ana att det fanns så många olika sätt att flytta runt på en liten makaron som mig. Jag menar, hallå? Bär mig vetja! Men tydligen får de inte göra det jämt.

Som i bilen. Vi skulle ju till BB idag för besiktning, typ. Tror ni jag fick en CHOCK när mamma spände fast mig i den där bärstolgrejen till bilen. Gaaaah! Jag måste skrikit väldigt högt väldigt snabbt (sorry morsan) för hon blev helt likblek i ansiktet och slet upp mig ur stolen igen. Brorsorna såg ungefär likadana ut i fejset, haha!

Jaja, det är faktiskt inte så lätt att vänja sig vid alla nya grejer. Det gick i alla fall bra sedan. För jag somnade. Som vanligt.

Sedan kom vi fram till BB och då skulle det minsann flyttas igen. Den här gången till en säng. Men hjul. Vagn. Jag halvsov så de lyfte bara över mig. Jag hörde dem fnissa lite åt att jag tydligen såg lite rolig ut (man slappnar faktiskt av jättejättebra när man sover med armarna rakt upp i luften, så det så!), men jag ignorerade dem. Och somnade. Som vanligt.

Sedan minsann var det hissen nästa. Hiss?! Påhitt! Men det var rätt trevligt för några tanter i den där hissen tjatade om hur himla söt jag var, ända upp till fjärde våningen. De påpekade även hur “oootroligt häftiga vagnar de har nu för tiden, ojojoj”. Det tyckte mamma var väldigt roligt, efter som min vagn är typ åtta år. Yeah!

Ok. Sen skulle det undersökas. Knappt hann jag ur vagnen förrän de hystade in mamma till doktorn. Kläs av, vägas, klämmas, bändas, gaaah… nej GAAAAAAH! Jag höll på att bli skogstokig på den där doktorn. Mamma med för han pratade lite konstigt så hon fattade inte vad han sa. Så han fick säga allting typ tre gånger. Kan vara så att jag inte gjorde saken direkt lättare med min ljudvolym men jag kunde faktiskt inte låta bli!

När jag äntligen fick komma upp till mamma igen så råkade jag visst kissa på mig… och henne… ehrm. Och på min filt. Som visst var precis nytvättad för jag hade visst… hrm… råkat bajsa på den dagen innan. Och sedan hittade de inte sockarna. Mamma trodde hon tappat dem och mumlade att hon borde minsann ha mer koll när hon haft två kids innan. Men äh. Jag gav henne några blöta pussar på kinden och då blev hon på lite bättre humör.

Efter allt det där så somnade jag visst. Som vanligt.

Så käket jag skulle fått kl. 12 blev inte klockan 12. Inte klockan 13 heller. Men klockan 14. Råkade visst slagga bort ett par timmar där.

Men de hade visst köpt ett till litet färdmedel till mig under tiden. En bärsele. Fina grejer! Den lille storebrorsan tjatade på mamma att hon skulle följa med honom ut förut och då krånglade hon på sig den där grejen för att prova. Haha! Har hon inget tålamod min morsa?! Jag tänker liksom… kolla INSTRUKTIONSBOKEN! Hon tänkte inte på samma sätt. Hon tänkte att hon skulle fixa det ändå. Det gjorde hon ju i och för sig… men det kom ganska många häftiga ord ur hennes mun. Ord som jag nog ska vara glad att jag inte förstår mig på än.

Men den där selen var heljuste. Så jag somnade. Som vanligt.

Share This