Välj en sida

Nej, ingen bebis på gång ut ännu. Två dagar kvar till beräknat datum, men vi sysselsätter oss med lite annat. Som jobb, hemmaröj, vardagslogistik i allmänhet och tandläkarbesök i synnerhet. I morgon är det lillebror som ska till tandläkaren, vilket gör storebror en smula avundsjuk.

– Mäh! När är det egentligen MIN tur att går till tandläkaren?

– Till hösten tror jag. Då måste vi försöka fixa de där röntgenbilderna som inte funkade sist, du vet.

– Men jag vill inte bita på den där bilden. Det gjorde ju ont.

– Ja, det är obehagligt men det är en så kort stund. Bara så tandläkaren hinner ut ur rummet, trycker på knappen och sedan kommer hon tillbaka igen och tar ut bilden. Går jättefort bara man bestämmer sig ju.

– Men du, mamma. Då tycker jag vi ber någon ANNAN människa stå där utanför. Som liksom är beredd att trycka på den där knappen. Så slipper jag typ bita så länge. Då kan vi bara ropa TRYCK NU och så är det klart. Eller?

– Haha, jo. Det det kan vi föreslå.

Faktiskt rätt bra förslag.

Share This