Välj en sida

Det är så häftigt. Trots att det är tredje gången jag har ett litet knytt i magen är jag den här gången ännu mer rörd över vad som händer där inne. Just nu är jag mest förundrad över hur denne någon vaknar strax efter 21-tiden varje kväll och bufflar runt där inne fram till 22.30.

Förutom i natt då möjligen. Då var det ett evigt boxande och bufflande av och till mest hela tiden. Efter en stund slutade jag att titta på klockan och älta hur många (eller få) timmar som fanns kvar att ägna åt sömn. Vad spelar det för roll egentligen?

Med tanke på hur fort åren gått fram tills nu när storebror plötsligt fyllt sju… så tänker jag inte bekymra mig nämnvärt över huruvida några nätters, veckors eller månaders nattsömn blir lite skakad.

Buffla på du lille knytt. Ska bli spännande att se om rutinerna hänger kvar om tio veckor när vi ses!

Share This