Välj en sida

Det är mycket nu, därav min tillfälliga bloggsvacka. Till exempel är det mycket dålig ordning på vårkläderna som var tänkta att ärvas av lillebror vid det här laget. Med andra ord är det mycket svårt att veta vad som behöver inhandlas eller inte. Det är dessutom väldigt mycket tvätt som ska vikas in i garderoberna (ett resultat av att maken sköter sin del av tvättansvaret lysande, och jag kanske lite mindre lysande). Det är mycket lite tid från att vi kommer hem från jobb och dagis, tills läggdags hägrar, vilket gör att det sällan blir mycket gjort åt varken tvätthögar eller inventering av ytterkläder. Men vi kramas mycket. Och spelar vansinnigt mycket Uno (eller alldeles lagom mycket om man frågar sjuåringen).

Och jag är mycket lycklig över att idag ha hört bebisens hjärtljud för första gången.

Share This