Välj en sida

>Det blir inte alltid som man tänkt sig. Stackars 3-åringen fick plötsligt ont i magen, knallade in på toaletten och vips så hade maginfluensan intagit huset igen.

Just idag var inte maginfluensan det jobbiga för lillebror, utan det faktum att han inte längre kunde sova över hos mormor. Övernattningen som han pratat oavbrutet om det senaste dygnet. Väskan var packad med leksak, puttekulor, böcker, pyjamas, Upp-filmen och lördagsgodis. Nu skulle det vara hans tur! Och mormor hade glass i sin frys. Det hade han minsann försäkrat sig om (hade hon inte haft det skulle han med all säkerhet ha smugglat ner ett par Piggelin hemifrån).

Det skar i mitt hjärta när han ringde mormor och, genom en stril av tårar, berättade att det “hade kommit ett kräk igen”.

Nåväl. Snipp snapp snut. Det blir en smått avtrubbad lördagkväll med melodifestival, hyrfilm och majsvälling.

Share This