Välj en sida

>Jag sitter ganska ofta med laptopen i knät. Framför tv:n. Och pysslar med jobbgrejer. Att kombinera Twitterflödet med tv-tittande är faktiskt ganska roande och i kväll hade jag även inDesign öppet och satt och jobbade ganska intensivt.

Det gjorde mig inte direkt uppmärksam på vad som försiggick på tv:n. Men jag hörde ishallssorl. Rinkljud. På ett ungefär.

– Mats, är det någon viktig match du kollar eller kan vi byta?
– Nej, vi kan byta.

Mats byter till King Kong från 1976.

– Mats. Ok. Hockey var bra.
– Det var bandy älskling.

Jag dyker ner med näsan i datorn och återgår till mitt utan att förnedra mig ytterligare. En stund senare ser jag någon twittra om svärdfiskar på Discovery Channel. Med tanke på mannens djurintresse tar jag chansen att raskt reparera min brist på engagemang.

– Du! Det handlar om svärdfiskar på Discovery nu!
– Ja du Mia… jag har kollat på det i sju minuter.

Äh. Jag kan faktiskt göra flera saker samtidigt. Egentligen.

Share This