Välj en sida

>Lite seg har den allt varit, helgen. Efter att inte ha varit hängig på… ja, länge… blev jag både lite förvånad och irriterad över att jag i fredags plötsligt kände mig både trött, förkyld och risig i största allmänhet.

Men med hjälp av några sköna fleecefiltar, lika sköna ungar och ganska mycket sömn kände jag mig idag tillräckligt pigg för att fylla på kanelbullsförrådet i frysen. Kanske också för att täcka över de där små vardagsfadäserna som plötsligt känns som djupa avgrunder bara för att man är lite nere och tycker lite synd om sig själv.

Som när lillebror mitt under Robinsonfinalen väljer att gå ut i köket och hämta mjölk. Mjölk som han råkar spilla ut över hela (ja: hela) köksgolvet.

Fast såhär i efterhand missade jag ju inget direkt. Hade jag i förhand kännt till hur finalen skulle gå till, hade jag nog gladeligen skurat golvet istället, även utan mjölkspill.

Share This