Välj en sida

>För ett tag sedan hörde jag uttrycket “Har aldrig förstått mig på bloggkulturen” och strax därpå “Näh, jag läser aldrig några bloggar, det är inte intressant”.

Har tänkt ganska mycket på det där. Personligen tycker jag att bloggkulturen är alldeles fantastisk. De bloggar jag följer förgyller verkligen. Det är människoöden, humor, känslor, vackra vardagsminnen, information och nyheter. Det är hela världen i små delar… bloggar som berättar en vacker vardagshistoria eller bloggar som informerar eller analyserar. En mix av må bra-bloggar och bra att ha-bloggar. Jag tycker det är helt fantastiskt att folk vill dela med sig! Oavsett om det handlar om sina egna betraktelser eller viktig information som kan vara av värde för andra. Visst läser jag även böcker med påhittade historier och intriger men det är något alldeles speciellt med att följa en äkta person, ett äkta liv.

Det finns ju självklart många fler där ute som fortfarande suckar och pustar åt bloggar, och som ännu inte förstått vad det handlar om. Klicka till exempel runt hos Heja Abbe, Lotta, Linda eller hos Ninni (för att bara nämna fyra härliga människor som är mer än läsvärda).

Livsbloggar när de är som allra finast.

Share This