Välj en sida

>Jag har gjort ett tappert försök att underlätta vardagens återkomst i våra liv imorgon bitti. Jag har 1) Ställt klockan, visst ganska självklart 2) Packat barnens väskor och lagt fram kläder 3) Lagt fram mina egna kläder 4) Lokaliserat nycklar, plånbok och och 5) Blandat klart vällingen till lillebror och ställt i kylen.

Ja jösses. I vanliga fall brukar jag bara köra punkt 1 och ibland 5. Resterande brukar liksom lösa sig, om än med andan i halsen.

Storebror hade dock en extra uppmaning som han vänligt men bestämt förmedlade efter att vi läst kvällens Sune-kapitel;

– Du mamma. Tänk nu på att du kanske inte ska ligga på magen när du somnar.
– Magen?
– Ja. Då kanske du klämmer bebisen vet du. Mot ryggen liksom.
– Ah! Nej, det ska jag inte göra.
– Du får ligga på sidan eller så får du ha magen typ mot taket. Det kanske funkar eller?

Med den underbara omtanken i bakhuvudet kommer jag nu slumra in (utan att blippa mer på mobil eller dator) och vakna pigg och alert imorgon. Med batterierna fulladdade inför en rolig vår. Jojo.

Share This