Välj en sida

>För att effektivisera sammanfattningen lite av århundradets första decennie:

Jag har startat och drivit mitt företag, skaffat hund, flyttat till större lägenhet, förlovat mig, fått en son, skaffat kombi, köpt en villa, fått en son till, gift mig och inväntar en tredje liten knodd.

Jag har blivit överraskad och sviken, glad och besviken, överrumplad, utmanad och förlåten. Jag har älskat och ogillat, glatt och tröstat, vågat och fegat, planerat och satsat.

Jag har fått stresshjälp och matstrulshjälp och tillbringat i stort sett varje underbar sommar på Bornholm. Gråtit vid födslar och dödsfall, möten och avsked. Njutit av familjen, vännerna och jobbet, svävat och vimsat, landat och hittat mig själv.

Verkar ju ha varit en ganska avgörande period. Många frön har såtts. Så nu ser jag fram emot nästa årtionde då allt bara kommer att flyta på i absolut harmoni?

Skämt åsido, än är det väl inte dags att trycka på paus. Vi har ännu en livlig småbarnsperiod framför oss till att börja med. Heja oss!

Gott nytt underbart 2010!

Share This