Välj en sida

>Nu har julen börjat. Åtminstone lite grann, för idag var jag och mamma iväg på julmässa i Sägnernas hus. Kollade på jultomtar, provsmakade glögg, åt julsmörgås och drack julmust i värmen från en öppen spis och till ljudet av julmusik.

Och det ligger en pepparkaksdeg i kylen som jag får nalla av. Det är sådana saker som är tjusningen med att vara vuxen. Att man själv kan bestämma om det är värt att få lite ont i magen för att man nallar av pepparkaksdegen. Det är alltid värt det.

Sist men inte minst. Sonen har nu skrivit tre proppfulla önskelistor som ska överlämnas till tomten på söndag kl. 15. Tur är väl det för listorna blir bara längre och längre och till 90% består de tv-spel eller tv-spelkonsoller. Resten är tack och lov legobyggsatser (Star Wars och Indiana Jones).

Tiden fram till jul får gärna gå hur långsamt som helst, så man hinner njuta av ljusen och lussekatterna, men med tanke på de växande önskelistorna här hemma, så kan tiden fram till söndagens tomtedate gärna rusa.

Share This