Välj en sida

>Det är inte så att jag inte har något att skriva om. Nej, jag har en massa saker i huvudet som jag liksom vill få ut här, och ännu fler bilder i telefonen som jag av någon anledning brännt av för att jag i det läget såg någon form av bloggvärde i dem. Men just nu så pressas alla inspirationstankar undan av en enda grej.

Sömn.

Jag måste verkligen samla ihop mig och hämta in (jag vet att man inte kan men det är skönt att tro det) lite sömn som jag prioriterat bort i veckan.

Men någon gång ska jag skriva om alla de där myrorna som far omkring i skallen några minuter innan läggdags. Min ambitionsnivå är tydligen på topp då och jag ligger och klurar på om jag ska skriva en bok, eller rita en, och att jag borde ta tag i mitt fritidstecknande innan det försvinner ur händerna på mig. Eller att vi kanske skulle sluta säga till snickare att det inte alls är det minsta bråttom med vårt badrum, eftersom det då inte kommer några offerter alls. Och kanske renovera gillestugan, och köpa julklappar skittidigt så man är färdig innan det ens blir julstämning i butikerna. Eller så…

Nu. Sova.

Share This