Välj en sida

>Borde köra en liten uppdatering av mig. Hårddisken är lite seg stundtals och ofta är det på grund av att jag inte strukturerar innehållet utan fusksparar tankarna som Namnlöst någonstans lite i periferin och inte hittar det jag behöver sedan. Som att plocka ur tvätten ur tvättmaskinen. Eller lämna in en matta på kemtvätt. Eller köpa ett nytt cykellås till Valentin och lämna tillbaka en pajform till farmor. Mitt ramminne däremot är fortfarande till full belåtenhet. Mycket igång samtidigt och det är underbart. Och Virusskyddet. Virusskyddet är också helt ok! Det skulle jag väl förmodligen inte sagt, så nu får jag skylla mig själv om jag ligger här nerbäddad med en rulle snorpapper imorgon bitti.

Näh. Lutar inte åt någon jätteuppdatering vad jag kan se. Så jag döper väl helt enkelt om första högen med Namnlöst-tankar.

Namnlöst 1: Tvättmaskinen!
Namnlöst 2: Mattan!
Namnlöst 3: CYKELLÅS! CYKELLÅS! CYKELLÅS!
Namnlöst 4: Tågbiljetter!
Namnlöst 5: Somna i tid!

Natti!

Share This