Välj en sida

>Det enda som är irriterande med att ha ordentligt med energi, är att vara ensam om det. Som idag. Hopplöst. Irriterande.

Så halva dagen yrde jag runt och röjde både här och var av bara farten. Den andra halvan av dagen röjde jag vidare mest på grund av irritation över att ingen annan verkade ha smittats av min energi (aningen mer högljutt) och försökte väl städa bort min sura min alternativt gno i gång de övrigas glada.

Sexåringen fick till sin stora lycka åka med och källsortera, vilket i det närmaste kan jämföras med Liseberg. Nu överdrev jag ganska mycket men han tycker att det är skitkul, helt enkelt.

– Mamma? Vad fotar du?
– Eh. Skräpet.
– Varför?
– För att…. hm. Jag gör det ibland, fotar saker jag gör.
– Varför?
– För att jag kanske får för mig att jag vill skriva om det senare.
– Räcker det inte med ord?
– Jo. Det gör det kanske.

Så därför blev det ingen bättre bild än såhär. Lade ner fotandet och koncentrerade mig på att köra bil istället.

Efter skräpröj, trädgårdsröj, garderobsröj, garageröj och slutligen sovrumsröj… är sura minen är i alla fall puts väck. Och jag tänker fälla ihop laptopen ikväll och somna gott till en bra bok jag hittat bland all bråte. Lycka.

Godnatt och sov gott hälsar duracellmamman.

Share This