Välj en sida

>Efter regn kommer sol. Jag kan ju vara lugn. Som idag. Bortsett från att en mindre storm utbröt i morse när vi, smått försenade, inte kunde hitta lillebrors skor… så har dagen varit strålande.

Ingenting kunde rubba mitt lugn idag. Inte när lillebror återigen släpade med ett lass pinnar och barkbitar hem (jag gav honom en påse). Inte när storebror gallskrek för att jag propsade på hårtvätt (jag lovade några extra kapitel i kvällsboken… som han visserligen somnade ifrån, men ändå). Inte när lillebror plötsligt bestämde sig för att tömma mugg efter mugg med vatten över badrumsmattan (jag gav honom en handduk). Allt som blixtrade bemötte jag med ett lass strålande solsken. Och ingen orkade liksom blixtra mer.

Måste ge minst en extra stjärna i mammahimlen. En glimmande en.

PS. För övrigt äger lillebror för närvarande oerhört många pinnar och barkbitar i olika dimensioner. Så om någon har en susning om vad man kan hitta på med dem, var inte rätt för att hojta. Tror lagret idag räcker till en mindre fördämning. Men det är ju lite ont om älvar i Falköping, så vi behöver en plan B.

Share This