Välj en sida

>Idag är en fantastisk dag på många sätt. Solen skiner från en blå himmel. En lycklig sexåring är i skolan, en lycklig mamma har jobbat hemifrån och eftersom vi för en gångs skull faktiskt kommit ihåg att fylla på lagret med kaffebönor, så har jag njutit i full drag. Nästan hela tiden.

Stunderna som avvikit från själva njutningen är skrikstunderna. Lillebrors skrikstunder. Här har skrikits hej vilt över att jag inte säger vad vi ska äta till lunch, eller att jag säger det på fel sätt. Sedan gråts det en hel del över att han vill se en film med ballonger som flyger över hus (nej, inte dvd:n från bröllopet). En film vi inte har, men enligt lillebror så HAR VI DEN FAKTISKT! Sedan har han även skrikit sig hes över att han tycker att vi ska KÖPA CHOKLADBOLLAR! IMORGON! GAAAH! För att inte tala om ljudliga tjutandet över att jag ska SÄGA FÖRLÅT för att jag blir irriterad på skrikandet. För att riktigt utmana ödet så säger jag förlåt tillslut för att kanske undvika en begynnande tinnitus. Men ooops. Då råkade jag visst säga det PÅ FEL SÄTT! JAG MÅSTE LÅTA GLAD NÄR JAG SÄGER FÖRLÅT!

Jomen. Förutom den där volymen från treårsfronten idag så är det som sagt en strålande vacker förmiddag. Ärligt talat.

Share This