Välj en sida

>Denna regniga julidag kan jag sammanfatta med följande fyra konstateranden;

1) Brorsorna som för närvarande mest ligger i en hög och brottas, brottas nästan inte alls när vi lämnar huset. Så idag har vi spenderat halva dagen på Odenbadet.

Andra halvan av dagen tillbringade barnen hos farmor och farfar medan jag och Mats drog till Skara för att kolla brudgumklädsel. Där kunde vi konstatera att 2) man inte kan lita på GPS även om man gärna vill. Hamnade fem kvarter fel så att den fina butiksinnehavaren tillslut tog med sig paraplyet och gick och mötte upp oss istället. Och 3) Eniro regerar som applikation i iphone och slår Hitta med hästlängder.

Väl tillbaka från Skara kunde vi även konstatera att 4) barnen tydligen brottas även i farmors och farfars hus. Ganska mycket.

Over and out.

Share This