Välj en sida

>Igår hade jag en utmärkt dag. En mindre utmärkt eftermiddag. Den gick helt enkelt bara fel. Konstant. Skulle fixa lite ärenden i Skövde och kom iväg alldeles försent. Ilsken som ett bi.

Det sista jag ser innan jag lämnar Falköping är att bensinlampan lyser. Kul, tänkte jag. På 60 minuter skulle jag köra till Skövde, tanka i Skövde, lämna tillbaka ett par skor på Stadium och sedan köra ärenden. Vansinne med tanke på att det tar 35-40 minuter bara i resa och parkering. Tankning 10 minuter minst (eftersom JET självklart inte ligger centralt). Har man minsta möjliga hum om hur lång tid 60 minuter är, så inser man rätt snart att det inte fungerar.

ARG kör jag förbi centrum och mot JET. Kör fel två gånger för säkerhets skull och irritationen pyr. Nej den pyser. Den exploderar också, när jag några minuter senare står på JET och ägnar fem minuter bara till att få upp tanklocket. Medan jag inväntar full tank, skickar jag en rad till twitter om hur arg jag är. På allt. Och får snart till svar:

@mariafalegard “tre djupa”, stort leende, fråga: vad är faktiskt BRA med detta? Aaaand of u go =)

Haha, tänker jag. Eller hur? Något bra? Skulle inte tro det. Och så avslutar jag tankningen och sätter mig i bilen igen för att åtminstone hinna hitta en parkering innan centrum stänger om fem minuter. Skitdag. Skit-Skövde.

Men väl på väg igen så börjar jag faktiskt tänka på vad som är bra. Det enda bra jag kan komma på just nu är att jag har träningsvärk, det betyder att jag tränat. Det är bra. Inget annat.

När jag inser hur töntigt mitt resonemang är så ljusnar världen lite. Hela situationen är ju komisk. Särskilt när jag konstaterar att centrum i Skövde har visst öppet till kl. 19. Inte 18.

Stadiumretur = CHECK. Samtliga ärenden = CHECK. Humör = CHECK. Slutet gott och dagens ros går till @DaMaAn.

Share This