Välj en sida

>Bra dag. Pappa och morfar monterade upp nya skyltarna på byrån. Treåringen var hos mormor och klippte gräset (må låta litet men det är bland det största som kan hända just den treåringen just nu) och jag och sexåringen cyklade till Odenbadet och drog en massa varv i virvelbassängen och lite fler vändor (33 närmare bestämt) i vattenrutchkanan.

Trots en massa kul, och ingen dagslur gick det inte att få brorsorna i säng i tid. Det var minst sagt omöjligt. Jag gav upp när lillebror (efter välling och nattning och hela proceduren) kom spatserande ut ur sitt rum för säkert femte gången, men nu fullt påklädd… och klargjorde att vi från och med nu skulle kalla honom Oskar.

Jag råkade i ett svagt ögonblick nämna att man snart får börja packa för semester. Så de drog igång direkt:

Men herregud tänker ni, avbryt dem bara. Nja. Jag väntade en bra stund innan jag avbröt just den här “leken”:

Valentin lär lillebror hur man viker kläder. Så nu har de vikt ALLT som fanns inom räckhåll. Uppväger lätt en sen nattning, enligt mig.

Share This