Välj en sida

>Tänker inte skriva om hur fånigt det verkar med en helt drös dyngblöta familjer i regnkläder… skuttandes och sjungandes kring en lövklädd jättepinne. Det är en sliten vinkel.

Så jag kan skriva om hur mysigt det faktiskt är att knalla omkring en dag som denna. I lite spöregn, lite sol, lite blåst, och sedan lite regn igen. För det är ju så det är. Man firar midsommar med regnkläder på.

Eller hur sexåringen precis innan hemfärd beslutar sig för att köpa en anka i ankracet och vinner en jättekonstig stor puttekula. En puttekula som tydligen i det närmaste kan jämföras med en guldklimp. Och hur han i det ögonblicket glömmer allt vad regn och rusk heter och yrar hela vägen hem om hur underbart det är med midsommar.

Sedan ett värmande glas vin och lite grillat. Allt är som det ska vara, det känns tryggt.

Share This