Välj en sida

>Hade en halvtimma över förut mellan kalasröj och tårtfix. Storebror hade kompis hemma och lillebror var med pappa och handlade… så jag gjorde mig en kopp kaffe och satte mig i solen.

Fyra minuter. I fyra ynka minuter lyckades jag sitta och tvångsnjuta. Under de fyra minuterna hann jag med att göra en milslång lista på vad jag kunde göra istället för att sitta i solen och dessutom hann jag analysera lite kring varför det kändes lite tomt när jag sitter där, ensam med en kopp. Att barnen blivit så stora så snabbt, och större blir de. Alves treårsdag igår och allt går för fort, eller åtminstone lite för fort för att man ska hinna stanna och se allt som händer hela tiden.

Och där satt jag och drack kaffe.

Nja. Kanske var det bara lite fel tillfälle för att en paus verkligen skulle kännas som en paus. Som att tvärnita mitt på motorvägen. Nästa gång väntar jag tills jag kommer ut på landsbygden innan jag softar.

Deal.

Share This