Välj en sida

>Imorgon är den stora dagen. Imorgon blir tvååringen en treåring. Som han längtat! Och jag tror jag längtar minst lika mycket. Innanför dörren till vardagsrummet står nu hans presenter och väntar på att det ska bli morgon. Till maj.

– Jag fyller år till maj, har han upprepat sisådär varannan dag ända sedan storebrors födelsedag i januari.

Så imorgon är det till maj. Och jag får se lillebror växa några extra millimeter när han får sin alldeles egna röda blänkande cykel. Och ett alldeles eget litet tennisracket, en miniatyr av brorsans. Och 14 noggrant utvalda puttekulor. Egna saker. Inte snodda från storebror.

Det är ett underbart pirr i magen som jag har nu. Bör kanske hålla en tumme eller två för att han inte blir livrädd och börjar gallskrika när vi väcker honom med våra hesa morgonstämmor.

Share This