Välj en sida

>Sitter uppkrupen i soffan med laptopen i knät och funderar på om jag har något att skriva om idag. Lillebror sover och Mats läser Håkan Bråkan för storebror inne i hans rum.

Så kommer Mats flinande ut från rummet. Till saken hör att nyligen tennisfrälsta storebror fått en barntennisracket idag. Ett alldeles eget. Lyckan är fullständig.

Mats kommer ut efter en liten stund och flinar. Valentin har tydligen dissat sin apa ikväll (apan med stort A) för tennisrackets skull. Han ska sova med sitt tennisrack. Det är jättesött på alla sätt och vis, och säkert lite mer bekvämt än de puttekulor (hur det nu stavas) som han sov med härom natten. Men det roligaste av allt är när Mats berättar att han också delade säng med betydelsefulla prylar när han var liten … och att han minns särskilt två.

Skridskor. Påsnörda.

Share This