Välj en sida

>Kommer hem från en promenad med en god vän och möts av en strålande lycklig lillebror som fäktar ivrigt med armarna åt den gräsklippande pappan. Efter att med stor iver ha berättat för mig att pappa klipper gräset och att han ska klippa mera gräs, så blir lillebror plötsligt allvarligare.

Lillebror: Jag var ledsen efter pappa förut.
Jag: Oj, jaha. Gick du efter honom? Varför?
Lillebror: Han startar inte min gräsklippare. Då är jag ledsen.

Pappan: Men jag gjorde ju det sedan Alve!
Lillebror: Men jag ledsen då.
Jag (lätt flinande): Pappa är så gammal du vet, han kanske inte hör så bra.

Pappa (brett flinande): …och mamma spelar tydligen poker om sina morsdagspresenter!

Pappa kanske inte är riktigt så gammal ändå när jag tänker efter. Hur som helst så kan jag konstatera att årets gräsklippning kommer att bli en lika stor publiksuccé som förra sommaren.

Share This