Välj en sida

>
Tema hemlagat ikväll. Killarnas trasiga kläder har legat lite snyggt i en hög några dagar (milt räknat) och väntat på att kanske farmor ska komma förbi så jag kan be henne förbarma sig. Ett par sönderrivna jeans och ett par allvädersbyxor där spännet slitits loss. Men nu tog jag tag i det. Allvädersbyxorna är som nya och jeansen är kanske inte som nya men överlever minst en säsong till. Till min stora lycka så upptäckte jag snart att jag ju faktiskt kunde fixa det där själv. Eller, bättre upp, att det till och med var ganska kul.

Dagen till ära har jag även fyllt på tålamodstanken genom en löptur på berget. Kändes bättre än någonsin och både humöret och kroppen är lagade.

Jag är alldeles lugn. Och hel. Och stolt över att jag då och då fattar vad jag själv behöver.

PS. Kan inte låta bli att flina lite när jag läser ordet löptur i texten. Det låter så graciöst på något sätt. Löpning kanske inte är rätta ordet för vad jag har för mig egentligen. Kanske jogging, eller lufsning? Nåväl, känner mig i alla fall redo för Vårruset på tisdag kväll. Löpande eller lufsande.

Share This