Välj en sida

>För att summera den här dagen lite. Jobb, trevligt lunchmöte på Rantens hotell, mer jobb, lite jobb till. Sedan dagis och hämta upp barnen och dagiskompis. Dagiskompisen hade fiffigt nog med sig en mycket underhållande pruttkudde som gick varm en stund. En alldeles lagom stund för att lillebror skulle få upp ögonen för den, vilket gjorde att de äldre killarna kunde spela Tjuv och polis i fred.

Jag vet inte hur jag bar mig åt, men på något vis fick jag in en välbehövlig (om än lite kort) löprunda innan det var dags för Tösaträff med ett gäng gravida fina töser (receptet på varmrätten finns på Tösaträffsidan, tyvärr namnlöst tills vidare).

Nu har jag kommit hem, svarat på lite mail, skickat ett korrektur och kikat igenom lite papper på köksbänken. Som mycket underhållande avslutning på den här dagen läser jag då, på anmälningsblanketten till sommarens Korpentennis:

“Som avslutning blir det gemensam korvgrillning med familjen som åskådare.”

Bara en så’n sak. Kanske får barnen smaka om vi ber snällt?

Share This