Välj en sida

>Sexåringen har fått en hög med bett och är tydligen lite överkänslig mot vanliga sängkvalster. Så vi vädrar och byter hans sängkläder i stort sett så snart vi kommer åt nu, så får vi se om det blir bättre. Efter att ha pratat med Vårdcentralen idag meddelade jag Valentin vad det kunde vara för bett och att han var lite känslig. Då sken han upp som en sol.

Sedan ägnade han en lång stund till att känna på ordet känslig. För att liksom hitta rätt sammanhang till det. Eller som han rapporterade när pappa stod där och skakade sängkläder som bäst;

– Jag är lite KÄNSLIG. Om du och mamma är KÄNSLIGA så är jag nog lite KÄNSLIGARE än vad ni är. Men jag har salva nu. Då blir jag KÄNSLIGAST av alla er andra. Eller hur pappa? Pappa? Du? Jag är KÄNSLIG mot så’na där bett. Pappaaa?

Nu hoppas vi att det är det som är problemet. Annars får vi återkomma med en ny svenskakurs imorgon.

Share This