Välj en sida

>Laddat batterierna, förlängt stubinen ett par meter, tankat tålamodet och vädrat huvudet – genom en mysig fika och en kvällssväng på stan med mamma. Köpte nya solglasögon – för nu kommer våren, helt säkert. Nu är jag hur som helst redo för ännu en dag med oroliga magarna modell mindre. De mår bättre, killarna, men inte dagisbra ännu. Men snart så!

Det häftiga med smågrabbarna är att de blir mer och mer sams och harmoniska tillsammans, ju längre tid de spenderar ihop. Idag var tredje dagen hemma och jag gick bara emellan och bröt två närkamper. Inte illa!

Så imorgon siktar vi på EN. Väl vald.

Slutligen dagens sexårshumor:
Jag säger till en nyvaken tvååring: Du sov så sött Alve! Du såg ut som en liten ängel!
Sexåringen, hysteriskt fnissande: Varrå eller? Såg han ut att vara död och upp i luften eller varrå?!

Haha. Humor ja. Humor.

Share This