Välj en sida

>“Därmed inte sagt att det finns skitdagar ändå. Men de är mycket färre.”

Så skrev jag igår. Man ska inte skriva så där. Icke. För idag brakade det mesta, inklusive bredband och klyftpotatis. Efter ett smått desperat samtal med Tele2 fick jag i alla fall igång det mobila bredbandet.

Hela tanken med att jobba hemifrån blir aningen stressande om jag inte har någon anslutning.

Bredbandet gick aldrig igång dock. Hade jag ringt som företagskund så hade jag säkerligen blivit lovad det nya modemet på måndag. Men idag var jag hemma, med mitt privata abonnemang. Så då får man vackert vänta någon vecka.

Men, men. Slutet gott. Det är fredag och vi har ätit någon som, trots halvtaskig klyftpotatis, kan ha varit den godaste middagen någonsin (ok, överdriver kanske aningen, men det måste vara väldigt nära). Och mina underbart kramiga små pojkar har förmågan att få mig att känna mig som världens finaste människa, särskilt när man som bäst behöver det.

Idag var en sådan dag.

Share This