Välj en sida

>Skön lördag. Bakat chokladbollar, lagat supergod middag, fikat med morrrrmorrrr och morrrrfarrrr. Lillebrrrorrrr har fått dille på att säga R så han prrratarrr så härrrr nu förrrrr tiden.

Sedan har jag lite otippat startat om systemet också. Mitt system. Har sett filmen Love Actually några gånger innan, men gråter mer för var gång. Det är inte en tår i ögonvrån vi snackar om här utan rännilar. Borde ta fram den filmen någon gång när jag är stressad eller bara behöver slappna av lite.

Som en sådan där gammal startdiskett – hette det inte så?

Så lite smått mosig och rödgråten ska jag sova och ladda inför morgondagen. Då blir det bland annat favorit i repris för sexåringen – Simskola 2.0. Just imorgon har vi dock lite problem med logistiken så min timma med bok och kaffe i badhuset får vackert vänta tills nästa söndag. Men det är en världslig sak.

Share This