Välj en sida

>Efter lillebrors kvällsbok somnade jag som en stock. Jag minns att jag tänkte på att gå upp. Jag borde resa mig och gå ut innan jag somnar. Sedan somnade jag nog.

Hopplöst. Så nu ligger jag här, trött men i högsta grad vaken, och funderar på exempelvis att vi måste börja röja ur klädkammaren i källaren innan nya värmepumpen kommer, när den nu kommer och huruvida jag ska gå upp tidigare i morgon och jobba i lugn och ro med en annons som ska fixas i helgen (kollade klockan och slog den tanken ur huvudet ganska omgående)… och så har jag kommit underfund med att jag glömde stretcha efter träningen förut. Har kollat på en debatt på SVT Play (Annika om du läser detta: Vad duktig du är!). Jag har även reflekterat lite över hur jag kan tycka att det är lite roande att hitta 24 legobitar nertryckta i en halvfull kaffekopp.

Men, så fint ni städade! sa jag till dem tidigare. Som de måste fnissat inombords.

Share This