Välj en sida

>
Råttäventyret fortsätter. I morse när vi kom till kontoret hade någon varit och nafsat i diverse frukter som låg framme på skrivborden. Det innebär tyvärr att vi inte alls blivit av med vår inneboende. Eller som coola råttmannen från Anticimex sa idag;

– Han ligger väl här någonstans och trycker!

Obehagligt. Vi har på allvar diskuterat kring huruvida vi ska ta med oss laptoparna till ett fik och jobba istället.

Men så har vi ju det där med skrivare. Och telefon (har dagen till ära dessutom glömt min mobil hemma). Och besök. Så vi väsnas och bullrar istället och ifrågasätter i stort sett allt som verkar se lite misstänkt ut. Som tejprullen på golvet i monteringshallen…. vem har vält den?! Och folierullen bakom skrivaren, låg den verkligen så där igår?

Hoppas den här evighetshistorien får ett snabbt slut så vi får tillbaka koncentrationen här igen.

Urk.

Share This