Välj en sida

>Det sista Valentin (snart-sex-åringen) tänkte på innan han somnade en halvtimma efter tolvslaget var uppenbarligen den stundande födelsedagen. Tänk att för exakt sex år sedan nu åkte vi in till BB, nästan tre veckor för “sent”. Han inväntade väl det nya året kan man tänka. Nåväl, väl framme på BB hade han ju inte så bråttom ut heller eftersom han tillslut föddes 20 minuter in på den 2 januari. Så… om ett dygn har vi en 6-åring i huset!

– Godnatt Valentin, gott nytt år!
– Men mamma?
– Mmm
– Bara så du vet. Du måste tänka på att fortsätta lämna mig på dagis nu. Du får inte lämna mig i skolan riktigt än, för jag måste vänta på de andra femåringarna också. Så vi kan gå till skolan tillsammans, när de också är sex år.

Min skatt, jag lovar. Jag avvaktar vidare instruktioner som det så vackert heter!

Nu sover barn och sjuklingar och hundar och allt vad det är, så jag ska göra detsamma.

Share This