Välj en sida

>Jag: Jag måste gå in på Spelbutiken och kolla om spelet har kommit in än. Det är dåligt. Jag blir förbannad.
Mats: Är det slut så är det. Inget att bli förbannad för.
Jag: Jo, för är det en hel månad kvar till jul och man beställer ett jäkla spel i en nätbutik så ska det synas när man kommer till kassan vad det är som är restat eller inte. Eller om det kanske håller på att ta slut på lagret. Du vet, olika prickar eller något… som symboliserar hur mycket som finns inne. Hade jag sett en gul eller röd prick så hade jag gått upp till Expertbutiken och köpt spelet där istället. Jag hade aldrig riskerat att det inte skulle levereras i tid.

Fäller upp datorn och klickar in för att kolla mailen. Fortfarande uppretad och ilsken över att storebrors efterlängtade julklapp inte dykt upp med posten.

Läser:
“Vi har tidigare idag skickat följande vara till dig:
1.0 x Mario Kart Inclusive Wheel /Wii.

Du kan se ytterligare information under Mitt Konto:
https://www.spelbutiken.se/catalog/login.php”

Eh. Ok. Tack. Nu kan vi tagga ner lite igen.

PS. Kan för övrigt meddela att vi idag avslutat julklappsinköpen för i år. Första gången på 11 år som vi inte stressar runt på stan i sista stund. Så… förmodligen har vi väl missat något.

Share This