Välj en sida

>Ok. Vi har två problem. Små, små ilandsproblem. Men ändå, de måste åtgärdas för att inte de skall stoppa upp vårt eventuella decemberflöde i den här familjen…

1. Telefonjacken i renoveringshallen. Vi har två telefonlinjer in i huset. Han som byggde vårt hus var brandchef och monterade därför en utomhushögtalare för telefonsignalen (ok, vi snackar inte nutid så glöm mobiltelefon). Nu är det så att vid båda jacken i källaren sitter det två dosor kopplade där man reglerar den där signalen. Dels inomhus (där går det att få volym vill jag lova) och dels utomhus. Antar att det är en elektriker som kan berätta vad man kan knipsa bort eller inte. Eller Telia? Hm. Kan vi inte knipsa så kan vi inte klämma upp den nya väggen. Så alltså måste jag ringa någon. Vem det nu må vara.

2. Adventsljusstaken har slocknat. Min älskade ljusstake som jag jagade land och rike runt efter för några år sedan, för att till slut hitta den i en liten lokal butik på Storgatan. Jag svävar vanligtvis genom december månad med en enorm lyckokänsla i kroppen och älskar när det (som ikväll) är riktig snöyra och glittrar överallt. Och när adventsljusstaken lyser. Men den gör ju inte det nu. Måste fixa lampor.

Så glöm inte: Ring någon om telefonjacken. Fixa nya glödlampor.

Och ja. Jag har kollat anslagstavlan på dagis idag. Ha! Det går bra nu.

Share This