Välj en sida

>Brukar inte gilla torsdagar. Jag bläddrar igenom kalender och planering och försöker fånga upp det jag eventuellt missat under veckan och kollar om jag är ikapp med allt, eller om något släpar. Men nej. Jag verkar ha full kontroll! Underbart! Fast det varit en tung vecka känner jag mig lugn och har massor av batteri kvar! Tur är väl det förresten för imorgon eftermiddag och kväll är det äntligen dags för Näringslivsdagen 08 som vi (Företagarna) arrangerar ihop med kommunen (vi har lagt lite info här).

Jag har en förklaring. Om man som jag är ganska van vid att stressa och ha massor av saker omkring sig, så blir man bra på det. På att stressa alltså. Vi diskuterade folk som blir arga och irriterade när de stressar och diskussionen handlade om att jag inte blir det så ofta. Jag blev. Men inte nu längre.

Det känns som om jag blivit bättre på att stressa (om man nu kan det) och till slut fattat att det inte är någon idé att spåra ur, då blir allt bara pannkaka i alla fall. Spring gärna om det nu hjälper men låt hjärtat vara med och tänka och låt hjärnan vara med och andas. Det blir mycket bättre så.

Ok, där fattade jag knappt själv vad jag menade. Men jag menade väl.

PS. Betonar alltså att jag inte blir stressarg så ofta. Men det händer. Tro mig, det händer.

Share This