Välj en sida

>Jag gillar lappar och anteckningar egentligen. Mina egna lappar och anteckningar. Däremot så regnar det diverse lappar från andra håll som jag inte alltid har kontroll över. Som den där lappen som femåringen säger att hans fröken har skrivit… och som han kanske har fått. Men inte läst, om han nu fått den. På den där lappen står tydligen att de ska ha med sig någonting som börjar på någon bokstav. Han vet inte riktigt vilken dag det var som den där grejen skulle med, men det var någon dag. Det var det bestämt.

– Du får inte glömma det, mamma!

Nej, fram för e-lappen (Kalle? Sälj in den till dagis!). Eller en kalender på nätet så jag regelbundet kolla vad det är jag inte får glömma. Och vilken bokstav det börjar på. Så vi snurriga föräldrar, med ännu snurrigare barn, kan få tillbaka kontrollen igen.

Från och med nyligen så går det äntligen att logga in och fylla i dagistider på nätet. Fint. Om det hade funkat från en Mac hade det varit ännu finare.

Share This