Välj en sida

>Med “hjälp” av en värdelös mobilkamera har jag för ovanlighetens skull försökt att återge glimtar av den här torsdagen. Vi börjar med tre bildbevis på att jag inte är hemma i min vanliga vardag:

1. Språngtur till dagis byttes mot tåg till Stockholm. Möjligen är jag lite gnällig nu, men som inbiten Mactok så tar jag för givet att allt Macigt ska se bra ut. Men icke. Det gäller inte Macworld. Den ser vidrig ut och hela den där tunga, trånga formen tar död på min läslust fullständigt. Jobbade istället.

2. Vårt mysiga lilla gårdshus med mina två kollegor byttes mot ett öppet kontorslandskap i hos SV på Kungsgatan. Tyvärr så lyckades vi inte vaska fram någon smtp-server så den normala mailfarten byttes mot snigelfart för att jag fick köra via webmailen istället. Men det var i det stora hela en världslig sak.

3. Vardagslyx med barnen såsom blodpudding eller falukorv byttes gladeligen mot oxfilé, råstekt potatis och inte nog med det. Oh nej. Chokladmousse och apelsinsorbet. Avnjöts på Jensens på Sveavägen med pappa! Där någonstans i oxfilédimman föreslog jag muntert att jag kanske kunde komma upp varje torsdag men den idén är inte riktigt förankrad. Någonstans.

Så.

Hade jag inte varit så trött och mätt, så hade jag fortsatt här, med tre bildbevis på att jag nog blivit aningen äldre. Inte gammal. Men äldre. Men vi tar det imorgon. Sov sött!

Share This