Välj en sida

>
…orkat ta lite bilder idag. Sjukligt effektiv förmiddag som började med planeringsmöte inför Näringslivsdagen som närmar sig. Prickade sedan med rasande fart och lika rasande huvudvärk av i stort sett allt som stod på lilla listan. Jo, jag har en lista, som jag troget följer. Det är lilla listan som gör så att jag kan komma i tid till dagis och som gör att jag har koll på att jag fyller min jobbvecka med 50 timmars jobb och inte 75. Åtminstone inte jämt.

Så idag gjorde lilla listan att jag och Mats hann till öppet hus på dagis, och fikade med våra prinsar. Här hade jag gärna tagit en bild men jag hade inte ens med mig mobilen in. Snacka om mammapoäng!

Svärmor har varit på Slöjddetaljer idag och, inspirerad av Ninnis pysselnerv, så skickade jag bud. En flaska Decoupagelack, tack. Nöjt ställde jag den och medföljande pensel på köksbänken när jag kom hem. Gick och sneglade en stund. På min pysselhörna. Det där ska jag göra någon kväll. Men inte än, för jag skulle iväg på Tösaträff om en halvtimma.

Ok, jag var bara tvungen att öppna och kolla lite. Se hur det ser ut. Kört. 15 minuter senare är min första decoupagekreation klar. En ikea tidskriftssamlare med en Meandi-servett prydligt lackad på ryggen.

Det var det pysslet det. Typiskt mig. Här tog jag faktiskt en suddig men ack så väl menad bild.

Slutligen så hade jag gärna tagit en hel hög med bilder på underbara laxpastan och cheesecaken, med krossad choklad i, som bjöds på tösaträffen. Men icke.

Ni får ta mig på orden. Jag har haft en kanonbra start på den här veckan.

Share This