Välj en sida

>Vem behöver dyra spahotell? Innan kvällens Me&I-party var jag ensam hemma. Jag inser nu att det aldrig händer, och händer det någon gång så är det för att jag sitter och jobbar eller för att jag behöver slipa eller måla någonting eller kanske åka till tippen… typ. Men nu var jag ensam hemma utan att jobba och utan att renovera. Jag bakade morotskaka, lyssnade på musik, tände ljus, plockade iordning lite här och där, betalade räkningarna…

Det var ljuvligt. Till och med räkningarna.

Jag älskar att ha lillebror med mig i köket, absolut. Han är väldigt charmig där han står och skakar stekpannan eller knäcker ägg (!) men det blev en helt annan form av njutning när jag fick vara ensam. Jag rotade till och med fram en gammal matberedare som jag köpte på Bidlet (minns ni?) för tio år sedan. Då köpte jag den över vårt gamla 56k-modem och var mest nöjd med att jag vann budgivningen.

Men ikväll hann jag upptäcka att den faktisk fungerar också.

PS. Det här är igen reklamblogg, jag vet, men Me&I-kläderna i höst är verkligen roligare än vanligt. Fler kombinaioner och massor av roliga mönster. Kolla här.

Share This