Välj en sida

>Just idag var vi lediga och just idag var det marknad på torget.

Tvååringen Alves första bussresa (om de inte åkt på dagis). Vid varje stoppljus ropade han Köööör då! till chauffören. För att inte resan skulle bli enformig upplyste han dessutom resten av bussen att; Nuuuu fänger han! vid korsningarna emellan stoppljusen.


Hett tips. Marknad är skitmysigt men om det nödvändigtvis ska vara sockervadd, välj inte den blå. Till och med de svartaste klädesplagg blir… blå. Allt blir blått. Nästa gång tar jag korv istället, kostaterade Valentin.


Vi har indianer i Falköping. De trollband grabbarna i över en halvtimma så vi missade första bussen hem. En världslig sak. Med ett kilo marknadsgodis under vagnen gick det inte någon nöd på oss direkt.


Dagen blev komplett när vi senare på kvällen tog med Mats till marknaden och inhandlade de traditionella ballongerna. Ingen ballong – ingen marknad. Men är det bara jag som tycker att ballongerna var extra stora i år? Eller beror det på valet – Shrek och en dinosaurie? Därmed var till och med Mondeon överfull, och tro mig, det händer sällan. Bara IKEA har åstadkommit det tidigare.

Share This