Välj en sida

>
Bokmässan ja. Vi var och lyssnade på Mia Törnblom. Hon är expert på att få folk att tycka om sig själva, kan man säga så? Någon form av livscoach som skrivit diverse böcker om självkänsla. Men inte minst är hon ett energiknippe, det är ingen underdrift.

Jag har aldrig tidigare hört Mia Törnblom prata. Möjligen bli intervjuad i någon morgonsoffa, men inte tidigare hört henne under en längre stund.

Men vad gör hon, tänkte jag. Så där kan man väl inte prata. Hon tjoade, skrattade och det lät som att hon pratade med några vänner på stan. Inte till 300 främmande personer i en seminarielokal på Bokmässan.

Två och en halv minut senare hade jag fattat. Det är klart. Hon pratar så där för att hon tillhör de få personer som är sig själva och inte bryr sig om hur man ska låta när man pratar inför folk. Hon sa det hon ville säga. Oavsett om det blev med skrik, skratt eller i 270 ord i minuten. Kan Mia Törnblom lära någon att känna ens hälften av den självkänsla och säkerhet som hon själv utstrålar, så är det nog. Det här var klockrent.

Det lät som om resterande 299 delade min mening.

Bilden: Mamma fick boken signerad efteråt. Så dumt heter den och finns här.

Share This