Välj en sida

>
Jo, jag passade så klart på att köpa några mysiga böcker till småkillarna. Valentin jublade över sin Gittan och älgbrorsorna (rekommenderas starkt, vi läste den två gånger ikväll) och cd-sagan Cirkusmysteriet.

Men så har vi tvååringen Alve. Alve är ganska road av allt jag har. Alve vill inte ha kritor. Han vill ha mina skisspennor i svart tusch. Han vill inte ha målarbok utan “viver” (skriver) hellre några väl valda ord i morgontidningen… med bläck.

Så. Han blev väl inte överförtjust i Kråke hjälper till.

Däremot så kastade han sig genast över mina böcker och ägnade en halvtimma åt att med största inlevelse bläddra i Katerina Janouchs blytunga Barnaboken (700 sidor) och en Historien om IKEA.

– Den bättre mamma. Tack, tack. Den bättre.

Här finns: IKEA-boken och Barnliv.

Share This