Välj en sida

>Nu så, har jag äntligen strukit allt på dagens planering. Vad gjorde jag utan laptop? När var det? Jo, innan femåringen kom till världen hade jag ingen laptop. Då satt jag på kontoret och nattugglade allt som oftast. Idag har vi mycket mer att göra men jag vill tro att jag också har blivit en dukigare planerare. Tror faktiskt att man blir det med små barn. Min tid blev helt plötsligt viktig när jag blev mamma. Viktigare. Både tiden hemma och tiden med jobbet.

Ok, nu räcker tiden inte alltid till ändå, men med ett kvällspass med laptopen i knät i soffan så är jag snart i fas igen. Tur att jag älskar mina typsnitt och färger och bilder och program. Det gör ju det hela mycket enklare. Och roligare.

Min syster, som är lite mer business woman än vad jag är, frågade mig i helgen vad jag hade för mål med företaget. Om jag ville låta det växa och sedan sälja. Haha! Nej du. Jag älskar mitt jobb. Vi får gärna växa men av den anledningen att man då kan samarbeta med fler duktiga människor och koncentrera sig mer på det man är allra bäst på. Men här ska inte säljas. Här ska vårdas ömt som ett litet bonzaiträd.

För företaget är ju också mitt barn på något vis. Mitt förstfödda som Mats skämtsamt brukar påpeka.

Share This