Välj en sida

>Oj vad vi har ätit idag. Eller i alla fall den senare halvan av dagen. Det var en stor dag, moster Maaalin var ju hemma och det lyste i Valentins ögon i stort sett hela kvällen. Vi åt tacos, först för att man var hungrig, sedan för att det var gott och sedan för att det fanns lite kvar. Det finns fortfarande lite kvar men det gick bara inte att få ner mer.

För säkerhets skull så bakade vi lite chokladbollar också. Och sedan lite äpplepaj och vaniljsås på det. Jag hoppas att jag känner mig aningen smidigare i kroppen imorgon bitti för då är det löprunda igen. Men jag är lite mesig. Drar mig lite för att ge mig ut nu när det är lite kallare ute. Jag borde inhandla löparbyxor med långa ben, men av någon anledning så avvaktar jag hela tiden för att jag tror att jag ska hinna tröttna.

Men det tänker jag inte göra den här gången. Trötta alltså. Icke.

Share This