Välj en sida

>I morgon är en stor dag. Då kommer moster hem och hälsar på. Moster Maaaalin. Hon är oerhört efterlängtad (hör upp nu taxi, flyg, tåg och bussar och allt vad det är – var i tid nu!). Moster Malin, det vill säga min lillasyster, bor vanligtvis i London. Eller ja, hon har sin bostadsadress där, men mestadels så verkar hon vara någon annan stans. Det där tycks ligga i generna.

Trots att hon inte är hemma i Sverige särskilt ofta eller regelbundet, så är hon en enormt stor plats i barnens små hjärtan. Och i mitt så klart. Framför allt så tror jag att de känner hennes ärliga kärlek. Hon tar sig tid, och lyssnar, hon ser (inte tittar – ser), hon kramar, busar. Varenda sekund med dem är hon närvarande. Får dem att känna sig speciella och viktiga. För varje gång som hon kliver innanför dörren så känns det som om hon varit här för alltid. Alltid sig själv, alltid samma mysiga, omtänksamma och lite hälsosamt smågalna lillasyster (lade till det där med hälsosamt eftersom det eventuellt också kan finnas i generna).

Alltid min lillasyster.

PS. Nu tror jag inte att lilla syster planerar att flytta hemåt, men om, jag säger OM det är någon som mot all förmodan har ett välbetalt jobb att erbjuda henne, gärna inom bank- eller finansvärlden. I en skyskrapa i närheten av Falköping så kan ni väl höra av er. Man kan ju alltid göra ett försök. 🙂

Share This